GRILLROOM HABIBI NUNSPEET

GRILLROOM HABIBI NUNSPEET De lekkerste van Nunspeet!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1260 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Habibi Nunspeet. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 1:42 Ik had drinken erbij besteld maar helaas niet mee geleverd verder was het eten wel lekker
7 mei 2022 om 12:26 Pizza was al taai toen die kwam. Was er ook wel erg snel. Net of die al ruim van te voren was gemaakt. 2de keer geweest dat we er bestelde en hoop dat ik me niet nog eens vergis. Het is de bedoeling dat dit echt de laatste keer was.
6 mei 2022 om 5:32 Echt super lekker gegeten alleen beetje jammer dat we achter ons eten aan moesten bellen, toen kregen we te horen dat we eigenlijk op een plek stonden wat moeilijk te bezorgen was voor ze. Gelukkig wel Gekregen.
5 mei 2022 om 23:34 Habibi, Niet lekker, altijd te laat. Precies wat je wil als je lam bent of een kater hebt.
2 mei 2022 om 7:46 Droge pizza
29 apr 2022 om 19:30 Al jaren mijn favoriete pizza. Helaas is het pizza deeg veranderd. De inflatie zal hiermee te maken hebben. De bodem smaakte nu als een bodem van een taaie en smakeloze diepvries pizza. Erg jammer!! De volgende keer ga ik ergens anders bestellen
27 apr 2022 om 19:40 Vriendelijker antwoord via de telefoon zou fijn zijn, ondanks het druk is, maar het eten was prima
26 apr 2022 om 14:24 De bij bestelde salade was echt niks. Pizza’s wel lekker , voor 4 statione, maar wel lauw.
22 apr 2022 om 20:53 Eten was goed, alleen de patat vond ik iets te hard. En ik had 2extra pitta s besteld, maar die zaten er niet bij.
17 apr 2022 om 22:09 Wij vonden dat er niet veel smaak aan het eten zat en het was erg droog.
15 apr 2022 om 20:07 Verwachte bezorg tijd: 60 min. 25 min later stond de bezorger. Eten erg lekker, bezorger vriendelijk.
10 apr 2022 om 19:44 Het eten was lekker alleen een beetje weinig patat.